Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Wake Up Frankie/Dead End Scene/Grooves of Fury
14.07.2018 - 19:00
,
K18
,
8,00/10,00

Dead End Scene, Wake Up Frankie ja Grooves of Fury paiskaavat löytyä kiukaalle heinäkuun toisena lauantaina Elmun baarissa, eli Nosturin alakerrassa. Kovassa nosteissa olevia bändejä ei kannata missata, joten varmista pääsysi ostamalla lippu ennakkoon!

Soittoajat TBA

Liput 8€ ennakkoon Ticketmasterista, 10€ ovelta.

DEAD END SCENE

"Jos et ole ikinä hypännyt laskuvarjolla, mutta tahdot tietää miltä se tuntuu, laita Dead End Scene soimaan.” -Kaaoszine, 21.02.2018

Kovassa nousukiidossa oleva Dead End Scene on vuoden 2014 kesällä perustettu genrerajoja rikkova metalliyhtye Helsingistä. Dead End Scene on julkaissut kolme EP:tä, saaden positiivisia arvioita jokaisesta julkaisusta ja ollen Soundin ja Desibeli.netin kuukauden demobändinä. Dead End Scene aktivoitui ensimmäisen julkaisunsa jälkeen myös keikkarintamalla, ja onkin nykyään tunnettu raivokkaasta liveshowstaan. Yhtye julkaisi syksyllä 2017 omaa nimeään kantavan kuuden biisin EP:n, joka on saanut osakseen paljon positiivista suitsutusta maailmanlaajuisesti ympäri metal/rock medioita. Infernossa 11/2017 todettiin seuraavaa: ”Viimeinen rutistus tuntuu nyt myös löytyneen sävellyspuolelta, eikä bändin tarvitse hävetä tämän suunnan huippujen seassa lainkaan.” Bändi on ottanut ensiaskeliaan myös isommille lavoille lämppäämällä yhtyeitä kuten Santa Cruz ja S-Tool.

WAKE UP FRANKIE:

Nuori ja nälkäinen Wake up Frankie on perustettu Helsingissä vuonna 2017. Bändi kulkee Stonen, Lamb of Godin ja Panteran jalanjäljissä. Keväällä 2018 yhtye puski ulos kolmen raidan julkaisun, joka on jäsenten nuoresta iästä huolimatta, ei enempää kuin vähempää, C-kasetti. Tällä hetkellä bändi työstää ensimmäistä virallista julkaisuaan joka näkee päivänvalon videon kera aivan näinä hetkinä.

https://www.facebook.com/wakeupfrankieband/
https://www.youtube.com/channel/UCfXtXxWbfjXe4GNE-427q_Q