Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Mc Pyhä Lehmä, Mc Kajo Freestyle show Elmun Baarissa
24.11.2016 - 20:00
,
K18
,
6€ OVELTA

Elmun Baarissa torstaina 24.11 esiintymässä, joulukuussa debyyttialbuminsa "Pohjantuuli" julkaiseva, Mc Pyhä Lehmä sekä kolminkertainen Freestyle Räpin suomenmestari Mc Kajo. Yhdentekeväästä tuttu kaksikko esittää soolotuotantoaan ja Mc Kajolta luvassa ykkösluokan freestyle show!

Illan alussa pidetään Mc Kajon ja Mc Pyhä Lehmän vetämä räppi open mic. Voit vetää vapaalla tyylillä tai valmiilla matskulla! Mukaan pääset ennakkoilmoittautumalla! Pistä viestii Mc Pyhä Lehmän inboxiin, kerro nimesi ja vähän itsestäsi. Ilmoittautumisia rajallinen määrä! Ole nopea!

19.00 OVET
19.30 OPEN MIC
21.00 MC KAJO FREESTYLE
22.00 MC PYHÄ LEHMÄ

Liput ovelta 6€

Seuraa meitä:
Mc Pyhä Lehmä
MC Kajo
Rapu Records

Mc Pyhä Lehmä
Mc Pyhä Lehmä on yksi Suomen tämän hetken arvostetuimpia naispuolisia räppäreitä. Soolodebyytti (Pohjantuuli) julkaistaan Monsp Records Oy:n toimesta joulukuussa 2016. Pyhä Lehmä tunnetaan myös hiphop-yhtye Yhdentekevään (Rapu Records) toisena räppärinä.

Pyhä Lehmä on ehtinyt jo vierailla mm. Palefacen, Rauhatätin ja Stepan kappaleilla. Hän on ollut ehdolla vuoden artistiksi Funky Awardseilla 2014. PyhäLehmä tunnetaan myös Radio Helsingin juontajana.

Keikkoja on vuosien varrella kertynyt (eri kokoonpanojen kanssa sekä soolona) aina festareista klubeihin ja pienempiin pubeihin ympäri Suomen. Provinssirock, Jättömaa, Tallin Music Week, Lost in Music, Seinäjoki hiphop, Annikin runofestarit, Tavastia, Korjaamo, Kuudes Linja, Telakka, Gong, Turun Musapiknik jne.

Pyhä Lehmä yhdistelee musiikissaan eksoottisia ja itämaisia vaikutteita, tummanpuhuvaa soundia, leikittelevää lyriikaa ja tuhtia räppiä. Livekeikoilla nähdään moshausta, letkeää keinahtelua, transsimaski-tanssijoita sekä psykedeelisen kuumottavaa meininkiä.

Mc Kajo
Mc Kajo kuuluu suomen freestyle rapin ehdottomiin kärkinimiin. Kajo on vuodesta 2005 osallistunut freestyle tapahtumiin ja on ainoa rap artisti, joka on voittanut Räpin SM-kisat kolme kertaa (2009, 2011, 2015). Freestyle rapin ulkopuolella hänet tunnetaan myös Yhdentekevää – hiphop yhtyeestä ja suomen ensimmäisen kirjoitettujen rap battle – liigan ”Skriivaa ku Riivaa” perustajana.