Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Paara, Wormwood (SWE), Mustan Kuun Lapset, Hyperion (SWE)
17.03.2018 - 19:00
,
K18
,
10,00/12,00€

PAARA JA VICISOLUM PRODUCTIONS ESITTÄÄ:
 ’RIITTI’ Levynjulkaisukeikka


PAARA

2011 perustettu Paara yhdistelee Black Metallissaan suomalaisia myyttejä ja kansantaruja.

Mielenkiintoa herättänyt debyyttialbumi ’Yön Olevainen Puoli’ julkaistiin 2015 jonka jälkeen Paara on kiertänyt Euroopassa ja soittanut bändien kuten Mgla, Moonsorrow, Thyrfing ja Primordial kanssa. 
Paara soitti myös viime kesän Tuska-festivaalilla.

Yhtyeen toinen albumi ’RIITTI’ julkaistaan 9.2.2018 Ruotsalaisen Vicisolum Productionin kautta.

WORMWOOD (SWE)

Wormwood on Tukholmassa 2014 perustettu yhtye, jonka tyylisuunnassa löytyy yhtä paljon vivahteita kuin vaihtuvissa vuodenajoissa. Vaikuttavista tunnelmallisista äänimaisemista synkän black metallin sähinään.
Tämä symbioosi ei olisi täydellinen ilman folk-elementtejä Ruotsin syvistä metsistä ja annosta kovaksikeitettyä rock 'n' rollia. Lyriikat kertovat tarinoita ihmiskunnan myötätunnon puutteesta luontoa, eläimiä ja perintöä kohtaan sekä loputtomasta kosmoksesta ja elämän merkityksettömyydestä. Arvostetun debyyttinsä "GHOSTLANDS: Wounds from a Bleeding Earth" myötä he levittävät nimeään ympäri maailmaa.

MUSTAN KUUN LAPSET

Mustan Kuun Lapset on 1993 Hollolassa perustettu, yksi suomenkielisen black/dark metallin pioneereja. Nykyisessä musiikkityylissään esiintyy vaikutteita aina perinteisestä heavysta popmusiikkiin asti. MKL on julkaissut viisi albumia joista viimeisin, paljon positiivista palautetta kerännyt "Saatto", ilmestyi 2017 helmikuussa. Maaliskuussa 2018 MKL julkaisee uuden kappaleen nettisinkun muodossa esitelläkseen nykykuntonsa ohella uuden rumpalinsa.

HYPERION (SWE)

Hyperionin missiona on ollut syntymästään lähtien yhdistää äärimetallin raivo suurenmoisen luonnon melodioihin ja harmoniaan. Yhtyeen viimeisin todiste tuosta tehtävästä, albumi Seraphical Euphony julkaistiin 2016 Black Lion Recordsin kautta ja se on kerännyt kehuja arvostetuilta medioilta. Hyperion aloitti euroopan kiertueensa viime lokakuussa ja tuo nyt musiikkinsa Suomen maaperälle.

https://www.facebook.com/paaranmaa/https://www.facebook.com/WormwoodSWE/https://www.facebook.com/mustankuunlapset/https://www.facebook.com/HyperionSwe/

Ennakkoliput ticketmasterista:
https://www.ticketmaster.fi/event/224337