Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

JAMES HUNTER SIX (US) / STACIE COLLINS (US)
01.11.2018 - 19:00
,
K18
,
28,00/ 35,00

JAMES HUNTER SIX (US)

Brittiläisen James Hunterin musiikissa soi menneen maailman urbaani amerikkalainen soul ja rhythm ’n’ blues: Sam Cooken ja Ray Charlesin perintö. Ei olekaan yllättävää, että Hunter ja tämän killeri-bändi löysivät henkisen kotinsa legendaarisen newyorkilaisen soul-levy-yhtiö Daptonen suojista. Ylistetty uusi levy Whatever it takes ilmestyi alkuvuodesta.

Vaikka esikuvat kuuluvat, Hunterin oma ääni on välittömästi tunnistettava. Rosoista laulua kehystää hyväntuulinen ja huumorintajuinen svengi sekä tiukka ja hallittu kitarismi, joka purskahtaa välillä raisuiksi blues-sooloiksi. Hunterin biiseissä on aina pieni pilke silmäkulmassa.

Humalluttavan energiset keikat toivat Hunterille kulttimaineen 1990-luvulla. Faneihin lukeutuu muun muassa Van Morrison, joka pestasi miehen kiertueelleen välittömästi kuultuaan tätä livenä. Sittemmin miehet ovat vierailleet taajaan toistensa levyillä.

STACIE COLLINS (US)

Illan aloittaa amerikkalainen Stacie Collins joka tunnetaan räväkästä huuliharppuboogiestaan sekä tyylirajoista piittamattomasta countryrockistaan.
Nashvillen energinen stara Stacie Collins bändeineen tarjoilee räväkkää country-rockia ja huuliharppuboogieta.
Taitava laulaja pursuaa lavaenergiaa, eivätkä hänen omaleimaiset sanoituksensa ole pelkkää rakkautta ja sydänten särkymistä. Viime vuosina bändi on keikaillut ympäri USA:ta ja Eurooppaa. Yhtyeen muut jäsenet ovat mm tunnettuja Jason & Schorchers - bändistä.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ TICKETMASTERISSA!

James Hunter Six (US), Stacie Collins (US)
1.11.2018
Elmun Baari

Liput 28,00/ 35,00 | www.tickemaster.fi

K18
Ovet 19.00

Aikataulut

19:00 DOORS
19:45 STACIE COLLINS (US)
21:00 JAMES HUNTER SIX (US)