Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

JAAN PEHK (EST) + SEPI KUMPULAINEN DUO (Sepi Kumpulainen Duo, Jaan Pehk)
21.11.2019 - 20:00
,
K18
,
13 / 15 €

ORELIPOISS JAAN PEHK & SEPI KUMPULAINEN DUO

In Finnish (Estonian below):

Legendaarinen virolainen muusikko Jaan Pehk saapuu konsertoimaan ensimmäistä kertaa omalle keikalleen Suomeen kansainvälisen konserttikiertue "Finest International Music Concert Tour Ever 2019" tiimoilta yhdessä Sepi Kumpulainen duon kanssa.

Jaan Pehk, Viron Sepi Kumpulainen, on virolainen laulaja, kitaristi ja kirjailija. Hänet tunnetaan myös nimellä Orelipoiss, jonka hän aloitti vuonna 2004 kotona nauhoitetulla "Mä olen terve" -levyllä. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat "Valss", "See alles jääb" ja "4 jäätist".

Sepi Kumpulainen, Suomen Jaan Pehk, on suomalainen laulaja ja lauluntekijä, jonka laulut tulivat tunnetuksi monille suomalaisille ja virolaisille 1990-luvun alkupuolella. Duo, johon kuuluu myös Juha Saunala, esittää tunnetuimpia kappaleitaan, kuten "Armotonta menoa", "Hirviö tuli mua vastaan", "Soittakaa putkimies" ja "Dip-Pa-Dai (Railakas Ilta Venetsiassa)", joita myös Viron radioasemat ovat soittaneet. Sekä uudempaa materiaalia kuten esim "Ole Rohkea Vaan", "Kumpulainen Ratsastaa" ja "Kyllä Se On Niin Rankkaa" jne..

Konserttikiertue alkaa Tampereelta, jonka jälkeen siirtyy Helsinkiin ja kulkee Tallinnan kautta Pärnuseen neljässä päivässä. Muusikoiden mukaan yhteistyö on mielenkiintoista: "Pääsemme näkemään, miten naapurimme reagoivat kappaleisiimme ja miten meidät otetaan vastaan", sanovat Jaan ja Sepi. Molemmat miehet lupaavat antaa kunnollisen ja viihdyttävän täyspitkän konsertin. CD-levyjä yms tuotteita on saatavana paikan päällä ja baari on auki.

Jaan Pehk – Viron Sepi Kumpulainen
https://www.youtube.com/watch?v=GVfPf006Vw0

Sepi Kumpulainen – Suomen Jaan Pehk
https://www.youtube.com/watch?v=JD7Fyev-h7U

Ennakkolippu 13 € / 15 € ovelta jos jäljellä.
Ennakkoliput myy Ticketmaster Suomi: www.ticketmaster.fi/event/268623

Rahvusvahelise kontserttuuri "Finest International Music Concert Tour Ever 2019" raames saabub Eestimaa pinnale legendaarne Soome muusik Sepi Kumpulainen, kelle lauludega said paljud eestlased tuttavaks juba üheksakümnendate alguses. Duo, kuhu kuulub ka Juha Saunala, esituses tulevad ettekandele nende tuntuimad palad nagu "Kutsukaa Putkimies", "Hirviö tuli mua vastaan", "Armotonta menoa" ja "Dip pa da", mida on mänginud ka Eesti raadiojaamad.

Kontsertuur saab alguse Tamperest ning jõuab nelja päeva jooksul läbi Helsingi ja Tallinna Pärnusse. Kõikidel kontsertidel astub lavale ka Orelipoiss Jaan Pehk, kelle sõnul pole ta vist varem Soomes esinenudki (küll aga Tallinnas ja Pärnus) kuigi tal tuli nüüd meelde et ikka Soomes on ka.

Mõlema mehe sõnul saab koostöö olema põnev. “Saame näha, kuidas naabrid meie laule mõistavad ning kuidas meid vastu võetakse”, ütlevad Jaan ja Sepi korraga. Mõlemad mehed lubavad anda korraliku ja lõbusa, täispika kontserdi. Kohapeal on müügil ka CD-plaadid, avatud on baar.

Sepi Kumpulainen - Dip pa dai
https://www.youtube.com/watch?v=9g9kLJpO5mA

Orelipoiss / Jaan Pehk – “4 jäätist”
https://www.youtube.com/watch?v=Dt7IGj7lBbI

Piletid 13 € / 15 €.
Piletid müügil Ticketmaster Suomi: www.ticketmaster.fi/event/268623

Illan aikataulu:
20.00 Ovet
20.45 Sepi Kumpulainen Duo
21.45 Jaan Pehk