LOUNAS

Lounas arkisin klo 11:00-14:00 

Lounasbuffa 11€

Keittolounas 8€

Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Ihana Leijona, Intiaanikesä
02.02.2018 - 19:00
,
K18
,
8/10

IHANAN LEIJONAN JA INTIAANIKESÄN TRIPLA-JULKAISUBILEET

Elmun Baarissa koetaan 2. helmikuuta historiallinen ilta. Maamme arvostetuimpiin kitaristeihin lukeutuvan Timo Kämäräisen johtama Ihana Leijona julkaisee odotetun debyyttialbuminsa M. Dulor - levy-yhtiön julkaisemana. Lisäksi myös radioaaltoja valloittanut, Universal Musicin uusimpiin kiinnityksiin lukeutuva, Intiaanikesä esittäytyy ensimmäistä kertaa julkisesti livenä, sekä juhlii 19. tammikuuta julkaistavaa toista singleään. Tätä iltaa et halua jättää välistä.

Ihana Leijona

”MM-95 nevö forget. Sinä vuonna en ollutkaan enää ainoo mun ikänen joka kuunteli Wigwamia. Krogeruksella ja Ristolla oli progebändi Progerus. Vanhempia jätkiä, jotenkin pääsin soittaan niiden kaa ja laitoin putkivahvistimen niin lujalle kuin pystyin ja soitin parhaan äänen jonka osasin. Se teki vaikutuksen, taisivat ajatella että ihan kova jätkä. Krogeruksen kanssa oon soittanut siitä lähtien koko ajan, Ristoo näin aika harvoin. Meillä tais olla joku naissotkukin, mutta sellasta se on kun nuoriso villiintyy. MM-95, siitä on jo kakskytä vuotta, ja nyt mä tein nipun suomenkielisiä biisejä. Silleen viattomasti kuin ysiviis. Kun esikuvat olivat Zeput, Zappa ja Zipelius. Aika romanttisia viisuja. Antaa olla, ihanaa. Ihan kuin -95. Ekana pyysin bändiin Haaviston Ollia. Mä tutustuin steel-idoliini Olliin jo parikymppisenä. Olin kyllä tosi ilahtunut, kun tajusin että sekin rakastaa Wiguja. Ja Zappaa. Krogeruskin mukaan, muistin Wigut. Siitä muistin Riston. Ai kuinka hieno pari, Olli ja Risto, ajattelin. Enkelin siiveniskuja stilikalta höystettynä Riston synteettisellä vieraantuneisuudella. Vaikka tekee kipeää, ei haittaa. Sitten tarvittiin vielä yks jätkä joka ei oo kuunnellu Wiguja. Kämäräisen Jaakko, soittaa ja laulaa upeasti ja ollaan Uusivirran bändissä touhuttu paljon. No niin, hyvä moni-ilmeinen ryhmä. Nyt huudetaan.”
http://www.hogmusic.fi/artistit/ihana-leijona/
https://www.facebook.com/ihanaleijona/

Intiaanikesä

Tieto siitä, että on saanut rakastaa kantaa pidemmälle kuin se, että ei ole koskaan rakastanut. Ja sellaisia ihmisiä, joita kerran on saanut rakastaa, ei voi koskaan lopettaa rakastamasta. Nämä sanat kiteyttivät Intiaanikesä-nimisen yhtyeen kaihoisan debyyttisinglen ”Neiti Kesäheinä”, joka on elokuisen julkaisunsa jälkeen kerännyt runsaasti radiosoittoa. ”Neiti Kesäheinä” on oodi kaikille niille ihmisille, jotka pääsivät karkuun. Universal Musicin uusi kiinnitys, Intiaanikesä, perustettiin vuonna 2017, kun joukko ystäviä päätti aloittaa musiikin tekemisen yhdessä. Nopeasta tahdistaan huolimatta mikään nyt saavutettu ei ole kuitenkaan tullut sattumalta, sillä jokainen yhtyeen jäsen on tehnyt ja toiminut musiikkialalla jo vuosia. Yhtye julkaisee toisen singlensä 19. tammikuuta.
http://www.hogmusic.fi/artistit/intiaanikesa/
https://www.facebook.com/intiaanikesa/ "