Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

DAMAGE SFP / VERIKALPA / TOMB OF FINLAND / Möckingbird
31.05.2019 - 20:00
,
K18
,
10,00 / 12,00 €

Nosturin alakerrassa, Elmun baarissa räväytetään kesä käyntiin neljän erityylisen potentiaalisen metalliorkesterin voimin 31. toukokuuta.

Kovassa nosteessa oleva oululainen VERIKALPA soittaa folk-/peikko-/kaljametallia, jossa se yhdistelee groovaavia riffejä ihan sairaisiin melodioihin ja viimeisen päälle kovaan poljentoon, joka niputetaan yhteen Oulun murteella hoilatuissa lyriikoissa. Lyriikat on kirjoitettu pilke silmäkulmassa ja ne kertovat niin krapulasta, taisteluista kuin kaljahommistakin. Verikalpa on ehtinyt esiintyä jo esimerkiksi Nummirock- ja Qstock-festivaalien lavoilla sekä useilla klubeilla. Kovaa hehkutusta osakseen saanut debyyttialbumi ”Taistelutahto” julkaistiin helmikuussa 2018. Uusi levy on valmistumassa vielä vuoden 2019 aikana.
Musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=MqWq0wJb1iw
FB: https://www.facebook.com/Verikalpa/

TOMB OF FINLAND tarjoilee pohjoista melankoliaa, tunnelmallista melodiaa ja syvää synkkyyttä monisäikeisessä kuolometallissaan. Tanskalaiselle Mighty Music -lafkalle levyttävän bändin toinen täyspitkä ”Frozen Beneath” julkaistiin viime vuoden syyskuussa ja se sai osakseen kovia arvosteluja ympäri maailmaa. Keikat sisältävät täsmällisen soiton ja lavashow´n lisäksi hienot visuaaliset lavasteet.
Musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=QGO0xkMOQnw
FB: https://www.facebook.com/TombOfFinland/

Damage (nyttemmin DAMAGE S.F.P.) vaikutti Suomen metalliundergroundissa vuosina 1989–1996. Se sai tuolloin hirmuisen määrän kehuja osakseen. Levytysopimusta ei yrityksestä huolimatta saatu tuolloin, vaikka laatu oli erittäin kovaa! Sitten bändi lopetti toimintansa. Comeback tehtiin 2018 esiintymällä Venäjän suurimmilla festareilla Kaliningrad In Rockissa. Kauan odotettu debyyttialbumi saapuu kauppoihin viimein 14. kesäkuuta italialaisen Rockshots Recordsin kautta. Yhtäläisyyksiä musiikkiin voi löytää vaikkapa varhaisesta Metallica/Pantera/Megadeth-osastosta. Levy tulee olemaan kovinta thrash metalia aikoihin!
Näytebiisi tulevalta levyltä: https://www.youtube.com/watch?v=qzJZb1ui6Ck
FB: https://www.facebook.com/damage.sfp/

Helsinkiläinen uusi heavy/thrash-covertuttavuus MÖCKINGBIRD laittaa nämä bileet pystyyn! Musikantit ovat kovia tekijöitä kukin tahoillaan. Ohjelmistoon kuuluu biisejä esimerkiksi Anthraxilta, Megadethiltä, Ozzylta, Twisted Sisteriltä ja vaikkapa Rainbow´lta. Mahtavaa!
FB: https://www.facebook.com/mockingbirdhki/

Liput ennakkoon 10 €, ovelta 12 €
+ eteispalvelumaksu 3 €

Ennakkoliput myynnissä ti 7.5. klo 10:00
https://www.ticketmaster.fi/event/257935

K-18

Varaa mukaan käteistä. Bändeillä mukana paitaa, levyä ja muuta sälää.

Aikataulu ilmoitetaan myöhemmin. Soittojärjestys tulee olemaan:

Möckingbird
Damage SFP
Tomb Of Finland
Verikalpa

Pidätämme oikeuden muutoksiin.