Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

ELMUN BAARISSA - Club Infektio: Hex on the terassi & kesäkirppis
20.07.2019 - 16:00
, ,
Vapaa pääsy!

Ennen saman illan rutinakarkeloita Club Infektion postapokalyptinen päivädisco sekä kesäkirppis Elmun Baarin viihtyisällä terassilla, vapaa pääsy! Kirppis auki klo 16:00-20:00, sään salliessa terassi auki klo 21:00 asti. Club Infektion iltatapahtumaan ovet aukeavat klo 22:00.

Päivätapahtumassa on mahdollista tulla myymään omia vaatekaappien turhaksi jääneitä aarteita ja hankkimaan itselleen esimerkiksi uudet erikoishousut joltakulta muulta. Second hand -valikoimaa tarjolla gootti/rave/alternative/scifi yms hengessä.

Pöytiä kirppikseltä voi varata laittamalla viestiä @infektio facebookissa tai sähköpostitse pr.clubinfektio@gmail.com. Pöydän koko on 0,60m x 1,20m ja voit tuoda paikalle myös oman rekkisi. Pöydän hinta on 5€ ja se maksetaan paikan päällä käteisellä. Pöytiä on rajatusti, joten varaathan omasi ajoissa. Pöytävarauksia otetaan vastaan pe 19.7. klo 12:00 asti.

Elmun Baarin aurinkoinen terassi palvelee koko päivätapahtuman ajan ja sieltä saa herkullisia janojuomia kesäkuumalla viilentämään. Koska kyseessä on Infektion tapahtuma, niin kirppistelyn ja terdeilyn lomaan on tietenkin tarjolla myös musiikkia. Terassia auringon lisäksi lämmittävät DJ HexexeN, DJ Minzeru, DJ emanon ja DJ Kitsuna. Luvassa trooppisen kesäisiä saundeja synkällä twistillä!

Lisätiedot FB:ssä:
Päiväkirppis: www.facebook.com/events/1096049643918780/

Saman illan Club Infektion kesärutinat, jossa livenä hardcorea, rytminoisea ja industrialia yhdistelevä Iszoloscope:
www.facebook.com/events/662461504231811/

Ohjeita kirppistelyyn:

Kirppis on tarkoitettu ensisijaisesti yksityishenkilöille. Kaupalliset toimijat voivat olla yhteydessä Club Infektioon tai minttu@elmu.fi.

Myyjät pääsevät paikalle klo 15:45. Elmun Baarin etuovesta sisään.

Jokainen kirppispöydän pitäjä huolehtii oman pöytänsä tyhjäksi tapahtuman päätyttyä, Elmun Baariin ei tule jättää mitään myymättä jäänyttä tavaraa tai rekkejä, myöskään baarin roskiksia ei saa täyttää myymättömällä tavaralla vaan ne tulee kuljettaa asianmukaisesti pois esim vaatekierrätykseen. Elmun Baarista ei valitettavasti pysty nostamaan käteistä, joten sekä myyjien että ostajien on hyvä varustautua käteisellä tai muilla maksuvälineillä esim. MobilePay. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee läheisen S Marketin ovella noin parinsadan metrin päässä Nosturista.
Nosturin etupihalla on muutama maksullinen parkkiruutu, seuraavat lähimmät parkkipaikat löytyvät Hietalahdentorilta ja viereisestä parkkihallista.

Kirppistapahtuman jälkeen Elmun Baari on suljettuna klo 21-22 välisen ajan, jonka jälkeen emme voi myöskään säilöä isoja tavaramääriä iltatapahtuman narikassa rajallisen tilan vuoksi. Pyydämme siis kirppismyyjiä kuljettamaan kaikki tuotteensa sekä mahdolliset rekkinsä pois klo 21:00 mennessä. Kirppistapahtuman aikana narikka ei ole käytössä.
Kirppiksen jälkeen onkin hyvä hetki käydä pitämässä pieni virkistäytymis/tankkaustauko ja vaihtaa jalkaansa ne "paremmat tanssikengät" illan rutinoita varten!

Sisäänkäynti kirppistapahtumaan Nosturin Elmun Baarin terassilta.