Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Artistilabra-klubi
07.11.2018 - 19:00
,
K18
,
Vapaa pääsy

Tervetuloa Artistilabra-klubille Nosturin Elmun baariin 7. marraskuuta. Lavalla nähdään Artistilabra-valmennuksen käyneet mahtavat artistit D.o., Heidi Sundström, Maiju Lehti ja Tether-yhtye.

Tarkennuksia aikatauluihin on tulossa pian. Tapahtuma on maksuton. Ikäraja on 18 vuotta.

Artistien esittelyt:

18-vuotias D.o oikealta nimeltään Eemeli Ollikainen on nälkäinen räppäri, jonka soundia voisi verrata esimerkiksi Cledosiin. Artistilla on kymmenen vuoden tanssikokemus, joten esiintymisvarmuutta ja kehonhallintaa riittää. Sanavalmis rap-artisti panostaa musiikkiin täysillä ja haluaa siitä ammatin.
https://soundcloud.com/user-969475979/tokyo

Heidi Sundström on tuttu The Voice of Finlandista ja Idolsista. Hänen esikuviaan ovat muun muassa Janis Joplin ja Jenni Vartiainen. Ammattimuusikoksi opiskelevalla Heidillä on paljon esiintymiskokemusta.

Laulaja säestää itseään pianolla ja ukulelella. Heidi Sundströmin ääntä kuullaan myös Spektin Huomisen huolia -kappaleessa, jossa hän on taustalaulajana.

Tällä hetkellä Heidi keikkailee opiskelujen ohella ahkerasti.

Maiju Lehti on musiikin maisteri sekä helsinkiläinen muusikko ja lauluntekijä, joka luo persoonallisen soundin biiseihinsä iskelmävivahteillaan ja harmonikallaan.

Maijun suomenkieliset popiskelmä-kappaleet kertovat tunnelmallisia ja aika ajoin hullunkurisiakin tarinoita elämästä. Maijun musiikkia on verrattu Yonaan ja leffamusiikkiakin henkiväksi vintagepopiksi, joka kaappaa tunnelmallaan kuuntelijan rauhalliseen syleilyyn. Maiju Lehti on esiintynyt muun muassa Pori Jazzeilla. Ajatus oman bändin perustamisesta syntyi Maijulle vuonna 2014, jolloin hän päätti osallistua omalla suomenkielisellä popiskelmä-kappaleellaan UMK-kilpailuun. Tuolloin kipinä oman musiikin tekemisestä syntyi toden teolla ja se sai Maijun jatkamaan aktiivisesti musiikintekoa.

Maiju säveltää ja sanoittaa omaa musiikkia yhtyeelleen ja kappaleet sovitetaan yhteishengessä muiden soittajien kanssa. Luomuhenkeä ja autenttisuutta musiikkiin tuovat Maijun laulun, pianonsoiton ja hanurin lisäksi kontrabasso sekä kitara.

Maiju julkaisi ensimmäisen sinkkunsa "Kevätvalssi" elokuussa 2018. Vuodenvaihteessa Maijulta ilmestyy ensimmäinen kolmen kappaleen EP.

https://open.spotify.com/track/3Io3gR8q9Xqzn0dSWaVP9P?si=C-td9wouR9aCncC...

Tether tekee mielenkiintoista progemetallia. Bändi on perustettu syksyllä 2012. Tetherin esikuvia ovat Dream Theater, Rush, Porcupine Tree, Iron Maiden ja Nightwish.

https://soundcloud.com/tetherprogressive

Lisätietoja Artistilabrasta löydät täältä https://www.facebook.com/artistilabra/