Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

MA 11:00-14:00

TI-TO 11:00-14:00 (19:00-02:00 tapahtuma iltoina)

PE 11:00-14:00 (20:00-02:00 tapahtuma iltoina)

LA 20:00-02:00 (tapahtuma iltoina)

SU kiinni

Lounas

MA-PE klo. 11:00-14:00

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Oskari Vaittinen

Oskari@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
elmunbaari@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Tunnelmatiistai-klubi
04.07.2017 - 19:00
,
K18
,
VAPAA PÄÄSY

Tunnelmatiistai-klubilla esiintymässä ihana Viitasen Piia soolokeikalla ja suomen First Aid Kit:iksi tuttavapiireissä tituleerattu, Pegasos. Vapaa pääsy!

Viime vuonna kesän aurinkoisimmat päivät tarjonnut Tunnelmatiistai - klubi palaa Elmun Baariin ja tarjoaa kesän jokaisella viikolla Helsingin tunnelmallisimmat keikat. Iltoihin on vapaa pääsy ja Elmun Baarin keittiö palvelee nälkäisiä. Livet klo. 20.00 ja 21.00, jonka jälkeen DJ viihdyttää niin kauan kun meininkiä riittää. Seuraa klubin tarjontaa Facebookissa ja Elmun Baarin kotisivuilta

https://www.facebook.com/tunnelmatiistai/?fref=ts.
https://www.facebook.com/elmunbaari/?fref=ts

Viitasen Piia on lauluntekijä Piia Viitasen luotsaama tummanpuhuvaa luomufolkkia soittava yhtye, joka on hurmannut kolmella albumillaan niin kriitikot kuin liveyleisönkin, ja raivannut Viitaselle jalansijaa suomen eturivin tarinankertojien joukossa.
Syksyllä 2012 julkaistu Viitasen Piian debyyttialbumi keräsi lukuisia loistavia arvioita ja sai mainittavasti radiosoittoa, vaikka kyseessä oli omakustanne. Texicalli Recordsin julkaisema toinen albumi Uni onnesta toi yhtyeelle Emma-ehdokkuuden, sekä paikan Helsingin Sanomien vuoden 2014 parhaiden levyjen joukossa.
Yhtyeen loppuvuodesta 2016 julkaistu kolmas albumi Laulumaa on jatkanut nousujohteista kulkua, ja kerännyt täydet viisi tähteä niin Helsingin Sanomilta, Keskisuomalaiselta, kuin myös Ilkalta ja Pohjalaiselta. MTV.fi valitsi Laulumaan vuoden kotimaiseksi albumiksi.

”Viitasella on harvinainen taito laulaa itsensä suoraan kuulijan syliin ja ihon alle. Hänessä on myös jotain hyvin luonnollista ja pakotonta. Ehkä selitys on siinä, että hän alkoi näppäillä kitaraa ja tehdä omia lauluja vasta muutama vuosi sitten Nepalissa.” — HS, Mari Koppinen

https://www.facebook.com/viitasenpiia/?fref=ts
https://open.spotify.com/artist/2WpScmc4G7o82KSp8grFer
-----------
Pegasos on uusi suomenkielinen yhtye, jonka musiikissa on piirteitä folkista, popista, rockista ja countrysta. Yhtyeen ilmaisu pohjautuu amerikkalaiseen äänissä laulamisen perinteeseen. Kappaleiden sanoitukset kuvaavat runollisesti ihmisen tapoja etsiä paikkaansa muuttuvassa maailmassa.

Pegasoksen ensimmäinen single ’Ulkona satoi samettilunta’ julkaistiin helmikuussa 2017, jolloin se nostettiin Spotifyssa useille soittolistoille. Toinen single ’Kurjet’ julkaistiin maaliskuussa 2017.

https://open.spotify.com/artist/6ENrU97gz7eCdHdM77WHdI

https://soundcloud.com/pegasosyhtye

Youtube/ Tyttön & Nikon (akustinen live):
https://www.youtube.com/watch?v=QJjHnjWXJC8

Media:
http://www.soundi.fi/jutut/nuoret-ja-raikkaat-pegasos/

https://www.facebook.com/pegasosyhtye
(Kuva: Venla Helenius)