LOUNAS

Lounas arkisin klo 11:00-14:00 

Lounasbuffa 11€

Keittolounas 8€

Jäsenedut

 

ELMU ry:n jäsenille halvempaa huikkaa!

Lue Lisää

Telakkakatu 8

00150 Helsinki
elmunbaari@elmu.fi
p. 09 42893006

 

Aukioloajat 

Elmun Baari avoinna talon tapahtumien mukaan.

 

Yhteystiedot

Elmun Baarin ohjelma
Tapio Hopponen

hopponen@elmu.fi

Yksityistilaisuudet:
Jyrki Saarinen
  

 jyrki@elmu.fi

Seuraa facebookissa

Tunnelmalauantai
07.04.2018 - 17:00
,
K18
,
11,00 / 12,00 €

Tunnelma-klubin konseptina on alkuillasta alkavat keikat ja intiimi esiintymisympäristö. Esiintyjinä on sekä suosittuja eturivin artisteja, että uusia nousevia lupauksia.

Kiitettävän vastaanoton saanut Tunnelma-klubi jatkuu kahdella lisäillalla huhtikuulle asti. Huhtikuun illassa esiintyvät Joose Keskitalo ja Kanerva.

17.00 Ovet
18.00 soitot ->

Liput ennakkoon ticketmasterista 11€. Ovelta 12€.

K-18
Grafiikat tehnyt Felone

JOOSE KESKITALO
Minimalismin mestari on tehnyt suuren levyn. Joose Keskitalon uusi albumi Julius Caesarin Anatomia julkaistaan 3.3.2017.
Albumia Keskitalo kuvailee musiikillisesti monipuolisimmakseen. Levyltä on aistittavissa vaikutteita aina Etelä-Amerikkalaisista rytmeistä vuoristolaisvalsseihin ja mustalaisiskelmästä jazziin.
"Nämä laulut on sävelletty ja soitettu venäläisen bardin Bulat Okudzhavan käyttämällä vireellä. Yritin tehdä tietynlaisia lauluja, mutta niistä tulikin aivan toisenlaisia”, Keskitalo kertoo.
Osansa levyn musiikilliseen kirjoon tuo myös myös Keskitalon uusi yhtye, joka tunnetaan myös nimellä The Mystic Revelation of Teppo Repo. Yhtyeen kokoonpanoon kuuluu Keskitalon luottomiehen Arwi Lindin lisäksi muusikot Otto
Eskelinen ja Eero Tikkanen. Monipuolisista musiikillisista vaikutteista huolimatta lopputulos kuulostaa kuitenkin vain ja ainoastaan Joose Keskitalolta itseltään.
Sanoituksiltaan Julius Caesarin Anatomia jatkaa Keskitalon edellisiltä levyiltä tutuiksi tulleissa unien ja ilmestyksien maailmoissa.
"Nämä laulut ovat kertomuksia meidän kollektiivisesta vankeudesta, jossa vanginvartijat olemmekin me itse. Ne on tutkimusmatkoja itseemme, josta ymmärrämme loppujen lopuksi vain vähän, sillä ihminen on itse itselleen mysteeri.
Vain välähdyksenomaisesti meille paljastuu vankeutemme. Yö paljastaa meille petoksen.” Keskitalo kuvailee.

KANERVA
Kanerva on lauluntekijä ja sanoittaja Helsingistä, jonka debyyttialbumi Paritanssi julkaistaan 2.3.2018. Levy on vahva ja intensiivinen kokonaisuus, joka tutkii pitkän parisuhteen kaarta alusta kirpeään loppuun saakka. Albumin julkaisee helsinkiläinen levy-yhtiö Texicalli Records.

Levyltä julkaistiin single ”Kypsiä marjoja” lokakuussa -16 ja kesäinen ralli ”Muiden onni” elokuun lopussa -16. Seuraava sinkku levyltä on luvassa alkuvuodesta -18.

Lauluissa suomenkielinen kerronta kohtaa amerikkalaisen singer-songwriter-perinteen ja kaiken nivoo yhteen Kanervan vahva ääni sekä taitava kitarointi. Kanervan tekstien ote on kypsä ja avoin ja biiseistä löytyy tummia sävyjä, herkkyyttä ja rytmistä magiikkaa. Levyn muusikot ovat alan huippua ja tuottajina toimivat Kanerva sekä Hannu Pikkarainen (mm. Vesa-Matti Loiri, Samuli Putro, Johanna Kurkela).

”Kanervan maaginen Kypsiä marjoja-sinkku herättää ehdottomasti musiikillisen nälän tulevaa pitkäsoittoa kohtaan. …Yksi kiinnostavimmista musiikintekijöistä tällä hetkellä”
– Pekka Laine, Yle Radio Suomi